Ammerud Open

Vårens vakreste eventyr og Norges største basket-turnering for barn ungdom 16 år og yngre. Apalløkka idrettshall 12. - 15. Mai 2022.

Nyheter

80 påmeldte lag pr. 8 mars og rekort på flere tiår.

08/03/2020 18:07 Rekord påmelding på flere tiår!

Det ser ut til å bli å bli riktig mange lag med i årets turnering, noe vi gleder oss veldig over.  Påmeldingsfrisen er 1. april, men det kan være lurt å ikke vente for lenge med å melde på lag. Speielt vil det gjelde i noen klasser.

Allerede er det 80 lag påmeld, mange gjengangere og flere nye klubber.  I klassen G 13 er det hele 20 lag, og der er det nok smart å få inn påmelding fort, vi stopper på 24 lag.

Gledelig er det også å se at i år kan vi kjøre alle klasser, også på jente siden.  Men selv i en tid med stor satsing på jenter er det meget stor forskjell på antall lag.  Håper dette retter seg ut og at jentene får mange lag med. Det kommer et lag fra Sverige i jenter 14.

Vi satser også på at vestlandet får ordnet med serieavslutning, slik at flere av Bergenslagene får mulighet til både å delta på det og Ammerud Open.  Fyllingen og Sandviken har valgt å delta i Ammerud Open, indikasjoner er der at flere lag følger dem.

Vi har fått noen spørsmål om vi kan vurdere å ta bort litt på cupkort, for eventuelt kunne redusere prisen noe, spesielt var det et ønske fra noen lokale lag med easybasket spillere.
Det er gått en runde på dette, og vi har tatt ut bl.a. egent lagbilde, justert ned prisene på samtlige cupkort noe.

Vi håper det er svært positivt, og håper det er til hjelp spesielt med tanke på at vi ønsker at alle skal kunne få til å delta.

 

 

 

Ammerud Basket

 

Sponsors