Ammerud Open

Vårens vakreste eventyr og Norges største basket-turnering for barn ungdom 16 år og yngre. Apalløkka idrettshall 12. - 15. Mai 2022.

Nyheter

Ammerud Open 2020 avlyses grunnet koronaviruset

01/04/2020 16:05 Ammerud Open 2020, skulle gjennomføres for 48 gang på rad, må nå se seg slått ut av koronaviruset!

Ammerud Basket beklager, men ser seg nødt til å avlyse årets avsluttnings turnering for de yngste. Landets eldste og største i sitt slag. Vi ser ikke at det vil være mulig å få til å arrangere denne, selv om mange av restriksjonene skulle løses opp.  Det er helt uvisst hvor lenge situasjonen vil være som nå, -om den blir bedre, - eller forverres.  

Vi setter sikkerhet og helse foran, og føler at det ikke er forsvarlig slik situasjonen ser ut å være i Norge de nærmeste måneder.  Mange har kontaktet oss, og håpet at vi avventet i det lengste, andre har gitt uttrykk for at de ikke ser seg i stand til å komme.  Da vi så gjerne ville gi lagene denne fine avslutningen, har vi avventet i det lengste, og håper på forståelse for det. Viktig med avklaring både for oss, klubber, lag, spillere, trenere og foreldre. 

Ammerud Open er også Ammerud sin største dugnad, og danner mye av grunnlaget for driften av klubben. Det har derfor også vært en svært vanskelig avgjørelse å ta for oss.  Kontakter på de respektive lagene vil få en egen mail for refusjon.

Vi beklager igjen, men det eneste riktige avgjørelsen, slik situasjonen er nå. 
 

Vi håper dere alle er friske og raske, fortsetter med egentrening, og dere som holder alder  - håper vi på å se igjen neste år.

Mvh

Ammerud Basket 
Helle Cecilie Stokke
Turnerings ansvarlig

Ammerud Basket

 

Sponsors