Ammerud Open

Vårens vakreste eventyr og Norges største basket-turnering for barn ungdom 16 år og yngre. Apalløkka idrettshall 12. - 15. Mai 2022.

Nyheter

Første dag av årets turnering vel overstått.

23/05/2019 21:33 Torsdag 23 mai

Første dag av Årets turnering er ferdig og 12 kamper gjennomført. Mange talentfulle og lovende spillere har spilt sine første kamper denne helgen. Det ser ut til å bli en fin basket helg med mye basket glede for store og små. 
Kamp resultater legges ut fortløpende her under resultater. Vi legger ut litt bilder i albumet Ammerud Open på facebook, og på Instagram. 

Vi gjør oss klar til å ta imot ytterligere flere lag de neste dagene, og håper store og små vil få noen fine dager her i årets turnering. Hele 73 lag er med i år, så det blr gjennomført hele 135 kamper.

Husk å sjekke innom hovedsekreteriatet når dere ankommer hallen, og om dere ikke har sent inn lagoppstilling ennå er det fint om denne leveres så raskt som mulig.  Vi mangler nummer på en del av lagoppstillingene som er sendt inn, så fint om disse suppleres. 

Ta gjerne turen opp i hallen (også Furuset i morgen og Ammerud skole lørdag) og få med deg litt basketglede selv om du ikke er direkte innvolvert.  Morro å se at det gror på jene siden også. 
Vel møtt til en ny dag.

Ammerud Basket

 

Sponsors